De website in uw huisstijl

Zoekmachine geoptimaliseerd

Responsive design

Webdesign in Venlo

Een website is het online uithang bord van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het webdesign van uw website er professioneel en representatief uitziet. Het gebruikersgemak van de ondernemer is hierin erg belangrijk, wanneer de website makkelijk is aan te passen zal deze ook veel beter worden onderhouden. Graag helpen we met ons webdesign ondernemers in Venlo verder met hun business.

Nr1onlinemarketing maakt websites met het CMS-syteem van wordpress, dit systeem is erg makkelijk in gebruik en er is geen kennis vooraf nodig om het te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om door ons een website te laten maken, zullen wij eerst uitvoerig een briefing met u doen om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij de website bouwen en geven wij regelmatig een terugkoppeling aan u.

Doorgaans staat een website binnen twee weken online. Wanneer de website online staat zullen we u een uitgebreide uitleg geven over hoe u zelf dingen moet aanpassen op de website. Dit kunt u uiteraard ook aan ons overlaten voor een gereduceerd tarief. Voor een bedrag van 99,- euro exclusief BTW maken wij iedere maand twee keer een backup van uw website, zo weet u zeker dat uw website nooit verloren gaat. Daarnaast voeren we dan ook de verschillende updates uit binnen het CMS systeem.

Bij het webdesign kan ook een koppeling worden gemaakt met uw social media kanalen. Met een koppeling worden de berichten getoond die u op de social media kanalen hebt gezet. Daarnaast kunnen bezoekers met behulp van icoontjes op uw website meteen de pagina liken.

Doordat bezoekers tegenwoordig op veel verschillende apparaten het internet op gaan, is het belangrijk dat uw website responsive is. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het apparaat van de bezoeker. Zo is de website altijd goed leesbaar. Uiteraard leveren wij altijd een website af die volledig responsive is.