Webdesign

Websites en webcontent

Een website is het uithangbord van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het webdesign van uw website er professioneel en representatief uitziet. Het gebruikersgemak van de ondernemer en van de bezoeker is hierin erg belangrijk. Wij helpen u graag met het maken van een goede, representatieve en geoptimaliseerde website.

Nr1onlinemarketing maakt websites met het CMS-syteem van WordPress.

Mocht u geinteresseerd zijn in het laten maken van een website, dan willen wij graag een keer op gesprek komen om al uw wensen en behoeften op papier te zetten. Vervolgens sturen wij binnen 48 uur een offerte.

Het laten maken van een website

Het begint allemaal met een kopje koffie en een gesprek. Wij komen graag langs voor een gesprek waarbij u al uw ideeën op tafel gooit. Wij kunnen u ter plekke begeleiden en samen tot een ontwerp komen.

48 uur later ontvangt u van ons een offerte. Nadat wij akkoord op de offerte hebben gekregen, gaan wij aan de slag met uw website

De eerste stap is het bemachtigen van de door u gekozen url. Hierop installeren wij WordPress. Vervolgens gaan wij aan de slag met een thema waarin wij gespecialiseerd zijn. Dit thema biedt een breed spectrum van mogelijkheden, ontwerpen en functies. Met dit thema kunnen wij garanderen dat uw website aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Wij proberen de website altijd binnen besproken deadline op te leveren. De website is altijd SEO-Ready.

Service en onderhoud

Nr1onlinemarketing onderhoudt de website voor €35,- per maand. Voor de werkzaamheden omtrent het onderhoud zal een contract worden opgesteld. Met werkzaamheden als beveiliging, updates en zoekmachineoptimalisatie waarborgen we de continuïteit en kwaliteit van de website.

Verdere aanpassingen aan de site, service, Google Analytics, telefonische contactmomenten en veranderingen in de wensen van de klant worden, per kwartaal, tegen uurtarief in rekening gebracht.

Oplevering en andere diensten

Zoals eerder genoemd is de opgeleverde website SEO-ready en is het webdesign voorzien van alle eisen die u aan ons heeft gesteld bij het laten maken van een website.

Mocht u naast webdesign ook andere diensten willen gebruiken, dan nemen wij dit meteen mee in onze offerte. U hebt alle vrijheid om te bepalen wat u wel of niet wilt laten uitbesteden. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om zoekmachineoptimalisatie bij te houden.

WIlt u verder nog gebruik maken van meerdere online marketing diensten, dan raden wij u aan om de andere pagina’s op onze websites te bekijken.