zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren wordt ook wel afgekort met SEA. SEA staat voor search engine advertising

SEA is, kort gezegd, tegen betaling advertenties plaatsen bovenaan een zoekmachine. Deze advertentie verschijnt wanneer een zoekmachinegebruiker het trefwoord gebruikt die aan de advertentie gekoppeld is. Deze advertenties verwijzen naar de website van de advertereerder.

Doeleinden

Er zijn drie verschillende doeleinden voor zoekmachine adverteren opgesteld. Ten eerste is er het doel om zo veel mogelijk kliks te genereren. Ten tweede is het belangrijk om een zo groot mogelijk bereik te creëren. Tot slot is er het doel van zoekmachine adverteren om bij de bezoekers van uw website zo veel mogelijk conversie te realiseren.

Hoe het werkt

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om een specifieke doelgroep beter te bereiken. Dit gaat door middel van zoektrefwoorden. U kunt zelf aangeven als bedrijf welke zoektrefwoorden u wilt adverteren, wij helpen u graag met dit besluit. Zodra iemand via Google één van deze trefwoorden intypt, is de advertentie zichtbaar in de zoekresultaten.

Deze advertenties brengen kosten met zich mee. Deze kosten zijn enkel van toepassing wanneer er op de advertentie geklikt wordt. U kunt zelf als bedrijf een bedrag aangeven waarvoor u per dag op Google zou willen adverteren.

Bijna 96% van alle zoekopdrachten verloopt via Google. Nr1onlinemarketing kiest er daarom voor om enkel te adverteren via Google. Aan de linkerzijde ziet u een drietal voorbeelden van zoekopdrachten en de advertenties die daarbij bovenaan geplaatst worden.

Bent u geinteresseerd in zoekmachine adverteren of heeft u vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier hieronder!

Bent u geinteresseerd in zoekmachine adverteren? Stuur ons een bericht!