Social Media Marketing

Toepassing

Uw bedrijf of product verdient alle aandacht. Samen met nr1onlinemarketing is het mogelijk om uw bedrijf of product in de spotlight te zetten door middel van social media marketing. Wij gaan aan de slag met verschillende social media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Snapchat.

Via deze kanalen gaan wij proberen meer verkeer, bekijkers en interactie te genereren. Vanaf dag 1 houden wij nauwkeurig alle statistieken in de gaten. Hierdoor kunnen wij uiteindelijk campagnes finetunen, evalueren en definiëren.

Het maakt niet uit dat u nog geen social media accounts hebt, wij helpen u graag met alle stappen die komen kijken bij social media marketing.

Het opzetten van social media account

Met social media marketing gebruiken wij in beginsel de wensen en behoeften van de klant. Tijdens een inleidend gesprek of mailverkeer geeft u aan welke kanalen u wilt inzetten. Wij nemen deze kanalen over en gaan een campagne schrijven. Deze campagne proberen wij zo gepast en gericht mogelijk te maken richting de desbetreffende doelgroep.

Heeft u nog geen social media accounts? Geen probleem! Wij helpen u graag met het opzetten van deze accounts.

Houd zelf de touwtjes in handen

Tussentijdse updates, zoals het campagneconcept zal niet worden doorgevoerd zonder uw goedkeuring. Wij willen een zo gericht mogelijke campagne schrijven en dit vergt goede samenwerking. Eventuele aanpassingen of wensen zijn altijd welkom.

Na elk kwartaal wordt er een evaluatiegesprek gepland. Hierbij worden de relevante resultaten bekeken én de samenwerking besproken. Wij bieden u de mogelijkheid om elk kwartaal de samenwerking stop te zetten en zelf de campagnes voort te zetten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die nr1onlinemarketing biedt op het gebied van social media marketing, stuur dan gerust een bericht op info@nr1onlinemarketing.nl.

Meer informatie over het bijhouden van de resultaten binnen een campagne vindt u op de pagina van Google Analytics.